Meniu
Your Cart
Brand: The Cosmetic Republic SKU: TCR04
SAF100 PRO™ este imbogatit cu vitaminele B, C, e, acid hialuronic si microsfere de keratina pentru a promova parul mai gros, mai puternic si mai sanatos. Acesta poate fi aplicat individual ca un supliment nutritiv intens pentru foliculul de par sau impreuna cu unitatea laser pentru o actiune de pier..
310Lei
Fara TVA:260Lei
Kit cu Laser pentru Tratament capilar The Cosmetic Republic
Out Of Stock
Brand: The Cosmetic Republic SKU: TCR01
Primul tratament cu laser pentru par care combina cea mai avansata terapie cu laser impreuna cu fiolele Hair Booster SAF100 PRO™, special concepute pentru a lupta impotriva caderii parului, pentru a promova noi tulpini de par si pentru a obtine un par mai puternic, mai gros si mai sanatos.Versiune d..
1.500Lei
Fara TVA:1.260Lei
Kit Profesional cu Laser The Cosmetic Republic
Out Of Stock
Brand: The Cosmetic Republic SKU: TCR02
Primul tratament cu laser pentru par care combina cea mai avansata terapie cu laser impreuna cu fiolele Hair Booster SAF100 PRO™, special concepute pentru a lupta impotriva caderii parului, pentru a promova noi tulpini de par si pentru a obtine un par mai puternic, mai gros si mai sanatos.Versiune p..
3.000Lei
Fara TVA:2.521Lei
Brand: The Cosmetic Republic SKU: TCR03
Microcamera profesionala pentru diagnosticare - par si scalp...
1.000Lei
Fara TVA:840Lei
Se afiseaza de la 1 pana la 4 din 4 (1 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate