Meniu
Your Cart
Pachete

Pachete

Brand: The Cosmetic Republic SKU: TCR036
Kitul Goodbye a fost special conceput pentru a imbunatati aspectul parului sarac, acoperind petele chel in cateva secunde si imbunatatind sanatatea parului in 3 pasi simpli. Kitul include o sticla de fibre de keratina in culoarea aleasa de dvs., o sticla de spray pentru par multivitamin si o sticla ..
325Lei
Fara TVA:273Lei
Set Anti-Matreata The Cosmetic Republic
Out Of Stock
Brand: The Cosmetic Republic SKU: TCR034
Goodbye Dandruff Pack ajuta la indepartarea matretii si la normalizarea scalpului in 3 pasi:1. INDEPARTATI: Spalati parul cu samponul anti-matreata care asigura un echilibru natural scalpului. Cu piritiona zinc, vitamina B3 si keratina.2. REPARATIE: Aplicati balsamul 0,0 cu marula si ulei de masline..
275Lei
Fara TVA:231Lei
Brand: The Cosmetic Republic SKU: TCR033
Pachetul Rescue Pack pentru parul insetat ii imbunatateste calitatea hidratand si hranindu-l intens in 3 pasi:1. REVITALIZARE: Spalati parul cu samponul multivitamin pentru a oferi stralucire si volum. Contine Vitaminele A, B, C, e si F si keratina care intareste si da viata parului.2. DETOXIFIAZA: ..
225Lei
Fara TVA:189Lei
Brand: The Cosmetic Republic SKU: TCR037
Oily Hair Rescue Pack ajuta la indepartarea grasimii, oferind in acelasi timp volum si corp in 3 pasi:1. INDEPARTATI: Spalati parul cu samponul uleios, cu Barosma Betulina, vitamine si keratina, pentru a lasa parul matasos si cu volum.2. REPARATI: Aplicati balsamul 0,0, fara siliconi, parabeni si su..
275Lei
Fara TVA:231Lei
Brand: The Cosmetic Republic SKU: TCR035
Kitul S.O.S a fost special conceput pentru a imbunatati calitatea parului slabit si pentru a preveni caderea parului in 3 pasi:1. REVITALIZARE: Spalati parul cu samponul multivitamin, care ofera stralucire, volum si rezistenta, revitalizand foliculii. Vitaminele A, B, C, e si F si keratina microinca..
280Lei
Fara TVA:235Lei
Se afiseaza de la 1 pana la 5 din 5 (1 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate