Meniu
Your Cart
Portofele


Brand: Porsche Design SKU: OSO09912.001
Portofelul Porsche Design este realizat din piele de inalta calitate, moale si cu granulatie naturala, colectia Porsche Design Business este simbolul designului si durabilitatii atemporale. Detaliile de design, cum ar fi marginile cusute, logo-ul Porsche Design in relief si linia caracteristica V, t..
445Lei
Fara TVA:374Lei
Brand: Porsche Design SKU: OSO09919.005
Suport pentru carduri, compact, de inalta calitate din piele texturata, care se mandreste cu detalii elaborate, cum ar fi marginile cusute si logo-ul Porsche Design in relief. In ciuda dimensiunilor sale compacte, acest suport de card dispune de protectie RFID moderna si, in fata, patru sloturi pent..
345Lei
Fara TVA:290Lei
Brand: Porsche Design SKU: OSO09918.001
Realizat din piele granulata de inalta calitate, moale si naturala, Porsche Design Business Collection este epitetul designului si durabilitatii atemporale. Detaliile de design precum marginile cusute, un logo Porsche Design in relief si linia V caracteristica transmit in mod subtil exclusivitatea s..
345Lei
Fara TVA:290Lei
Brand: Porsche Design SKU: OBE09912.001
Portofelul Porsche Design este realizat din piele fina, de inalta calitate, in negru, cu finisaj fara cusaturi, exteriorul elegant, cu logo Porsche Design metalic, confera posesorului de card Porsche Design Classic 2 un aspect atemporal si minimalist. Designul interior de inalta calitate, cu protect..
475Lei
Fara TVA:399Lei
Brand: Porsche Design SKU: OBE09920.001
Un blend elegant de stil si functionalitate, portofelul Porsche Design este realizat din piele fina, de inalta calitate, in negru, cu finisaj fara cusaturi, exteriorul elegant, cu logo Porsche Design metalic, confera posesorului de card Porsche Design Classic 2 with Money Clip aspectul sau atemporal..
495Lei
Fara TVA:416Lei
Brand: Porsche Design SKU: OBE09919.001
Portofelul Porsche Design este realizat din din piele fina, de inalta calitate, in negru, cu finisaj fara cusaturi, exteriorul elegant, cu logo Porsche Design metalic, confera posesorului de card Porsche Design Classic 4 aspectul sau atemporal si minimalist. Partea frontala are detalii in V, cu patr..
375Lei
Fara TVA:315Lei
Brand: Porsche Design SKU: OBE09918.001
Portofelul Porsche Design este realizat din piele fina, de inalta calitate, in negru, cu finisaj fara cusaturi, exteriorul elegant, cu logo Porsche Design metalic, confera posesorului de Cardholder Porsche Design Classic 8 aspectul sau atemporal si minimalist. Opt sloturi pentru carti, patru in fata..
375Lei
Fara TVA:315Lei
Brand: Porsche Design SKU: OSO09923.001
Portofel Porsche Design realizat din piele de inalta calitate, moale si cu granulatie naturala, colectia Porsche Design Business este simbolul designului si durabilitatii atemporale. Detaliile de design, cum ar fi marginile cusute, logo-ul Porsche Design in relief si linia caracteristica V, toate tr..
325Lei
Fara TVA:273Lei
Brand: Porsche Design SKU: OSO09924.001
Realizat din piele de inalta calitate, moale si cu granulatie naturala, colectia Porsche Design Business este simbolul designului si durabilitatii atemporale. Detaliile de design, cum ar fi marginile cusute, logo-ul Porsche Design in relief si linia caracteristica V, toate transmit subtil exclusivit..
295Lei
Fara TVA:248Lei
Caseta pentru chei Porsche Design Classic L (negru)
Out Of Stock
Brand: Porsche Design SKU: OBE09923.001
Realizat din piele neteda, de inalta calitate, in negru, cu finisaj fara cusaturi, exteriorul elegant, cu logo Porsche Design metalic, confera triplului Porsche Design Classic Key Case L aspectul sau atemporal si minimalist. Cu un design interior de inalta calitate si detalii de semnatura, cum ar fi..
375Lei
Fara TVA:315Lei
Brand: Porsche Design SKU: OBE09924.001
Un blend elegant de stil si functionalitate. Fabricat din piele fina, de inalta calitate, in negru, cu finisaj fara cusaturi, exteriorul sic, cu logo Porsche Design metalic, confera modelului Porsche Design Classic Key Case M aspectul sau atemporal si minimalist. In buzunarul principal cu fermoar pu..
325Lei
Fara TVA:273Lei
Brand: Porsche Design SKU: OSO09903.444
Portofel Porsche Design realizat din piele de inalta calitate, moale si cu granulatie naturala, colectia Porsche Design Business este simbolul designului si durabilitatii atemporale. Detaliile de design, cum ar fi marginile cusute, logo-ul Porsche Design in relief si linia caracteristica V, toate tr..
575Lei
Fara TVA:483Lei
Se afiseaza de la 1 pana la 12 din 49 (5 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate