Meniu
Your Cart
Seif Corby Mayfair (negru)
New Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 22107
Seif Mayfair negru, tapitat la interior si lumina led, acesta se fixeaza in patru puncte. Seiful cu deschidere superioara vine impreuna cu baterii si pachet de alimentare de rezerva alaturi de doua chei.Dimensiuni: 350 mm x 400 mm x 130 mm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, A..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Seif Corby Westminster Digital (negru)
New Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 24419
Seif Westminster negru, tapitat la interior si lumina led, acesta se fixeaza in patru puncte. Seiful vine impreuna cu baterii si pachet de alimentare de rezerva alaturi de doua chei.Dimensiuni: 370 mm x 430 mm x 195 mm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activi..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Seif Corby Whitehall Compact (negru)
New Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 19431
Seif Whitehall Compact negru, tapitat la interior si lumina led, acesta se fixeaza in patru puncte. Seiful vine impreuna cu baterii si pachet de alimentare de rezerva alaturi o cheie.Dimensiuni: 300 mm x 420 mm x 190 mm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Se afiseaza de la 1 pana la 3 din 3 (1 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate