Meniu
Your Cart
Brand: Corby of Windsor SKU: 22107
Seif Mayfair negru, tapitat la interior si lumina led, acesta se fixeaza in patru puncte. Seiful cu deschidere superioara vine impreuna cu baterii si pachet de alimentare de rezerva alaturi de doua chei.Dimensiuni: 350 mm x 400 mm x 130 mm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, A..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 24419
Seif Westminster negru, tapitat la interior si lumina led, acesta se fixeaza in patru puncte. Seiful vine impreuna cu baterii si pachet de alimentare de rezerva alaturi de doua chei.Dimensiuni: 370 mm x 430 mm x 195 mm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activi..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 19431
Seif Whitehall Compact negru, tapitat la interior si lumina led, acesta se fixeaza in patru puncte. Seiful vine impreuna cu baterii si pachet de alimentare de rezerva alaturi o cheie.Dimensiuni: 300 mm x 420 mm x 190 mm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 13244
Unitatea de urgenta computerizata este proiectata pentru ca managementul hotelului sa acceseze un seif in caz de urgenta - aceasta functineaza cu 4 baterii AA.  Unitatea va permite managementului sa:Seteze codul de trecere principal, data si oraCitirea inregistrarilor de acces ( max 125 )Setare..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Se afiseaza de la 1 pana la 4 din 4 (1 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate