Meniu
Your Cart
Brand: Corby of Windsor SKU: 22710
Acest minibar cu incuietoare Corby Eton 20L poate fi reglat pentru a fi deschis din partea stanga sau dreapta, ceea ce il face potrivit pentru a se potrivi mai multor spatii. Acesta vine complet cu 2 chei si are rafturi reglabile si depozitare in interiorul usii.Cu un rating de eficienta energetica ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 22797
Acest minibar cu incuietoare Corby Eton 35L poate fi reglat pentru a fi deschis din partea stanga sau dreapta, ceea ce il face potrivit pentru a se potrivi mai multor spatii. Acesta vine complet cu 2 chei si are rafturi reglabile si depozitare in interiorul usii.Cu un rating de eficienta energetica ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 15138
Minibarul cu incuietoare Corby Eton 40L poate detine o varietate excelenta de produse, cu rafturi reglabile si spatiu suplimentar in interiorul usii pentru a se potrivi nevoilor dvs.Cel mai mare minibar din gama noastra, acesta va putea incapea o sticla de apa sau vin de 1L ml.Dispunand de un rating..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 22709
Permiteti oaspetilor sa vada imediat ce bunatati sunt in in interior cu acest Croby Eton 20L Glass Door Minibar.Cu rafturi reglabile pentru a se potrivi cu obiecte mai mari, aceasta va contine o sticla de apa sau vin de 1L ml.Incluzand o lampa cu LED-uri, frigiderul va pastra la temperaturi de 6-8°C..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 17012
Permiteti oaspetilor sa vada imediat ce bunatati sunt in magazin cu acest Croby Eton 35L Glass Door Minibar.Cu rafturi reglabile pentru a se potrivi cu obiecte mai mari, aceasta va contine o sticla de apa sau vin de 1L ml.Cu un rating de eficienta energetica D, minibarul este discret si fara vibrati..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 22720
Permiteti oaspetilor sa vada imediat ce bunatati sunt in magazin cu acest Croby Eton 40L Glass Door Minibar.Cu rafturi reglabile pentru a se potrivi cu obiecte mai mari, aceasta va contine o sticla de apa sau vin de 1L ml.Incluzand o lampa cu LED-uri, frigiderul se va raci la temperaturi de 6-8°C si..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Se afiseaza de la 1 pana la 6 din 6 (1 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate