Meniu
Your Cart
Ceainice

Ceainice

Ceainic Corby Buckingham 1L  (gri metalizat)
New Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 10202
Proiectat special pentru hoteluri, acest fierbator Corby Buckingham din otel inoxidabil de 1 litri este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate.Acest design cu economie de spatiu are o baza de 360 de grade, marcaje integrate pentru nivelul apei si cablu de alimentare integrat ordonat. Acesta..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Ceainic Corby Canterbury 1L  (gri metalizat)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 24689
Proiectat special pentru hoteluri, acest fierbator Corby Canterbury din otel inoxidabil de 1 litri si negru fara fir este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate.Acest design cu economie de spatiu are o baza de 360 de grade, marcaje integrate pentru nivelul apei si cablu de alimentare integr..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Ceainic Corby Kensington 0.6L  (gri metalizat)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 13791
Acest fierbator ecologic are o capacitate de 0,6L kg, cu o carcasa din otel inoxidabil, care se va potrivi perfect in majoritatea interioarelor. Gura de scurgere are un filtru detasabil, iar partea superioara are un buton simplu pentru a deschide capacul. O lumina LED va aparea atunci cand fierbator..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Tava cu sertar Corby Kensington (negru)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 14773
Aceasta tava eleganta de bun venit realizata din lemn vopsit este perfecta pentru a detine o varietate de facilitati de bauturi calde pentru placerea oaspetilor dvs. Rapid si simplu de reumplut, spatiul elegant de depozitare cu un suport detasabil pentru pliculet este rezistent la uzura si potrivit ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Se afiseaza de la 1 pana la 4 din 4 (1 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate