Meniu
Your Cart
Brand: Corby of Windsor SKU: 22698
Cantar Corby Helmsley de baie, compact, cu design subtire, finisaj de sticla si afisaj digital, potrivit pentru cea mai mica baie de hotel. Acesta are picioare de cauciuc si se alimenteaza cu 2x baterii alcaline AAA, capacitate maxima de greutate: 180 kg, greutate: 1,5 kg.Brandul a fost initial infi..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 12467
Cutie de servetele neagra de inalta calitate, fabricat din plastic ABS robust. Usor de reumplut. Culoarea neagra mata se potriveste cu orice decor.Dimensiuni:13 cm x 13 cm x13 cm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 11467
Cutie de servetele cromata de inalta calitate, fabricat din plastic ABS robust. Usor de reumplut. Culoarea neagra mata se potriveste cu orice decor.Dimensiuni: 25 cm x 14 cm x 6 cm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produs..
72,59Lei
Fara TVA:61,00Lei
Brand: Corby of Windsor SKU: 12461
Cutie de servetele neagra de inalta calitate, fabricat din plastic ABS robust. Usor de reumplut. Culoarea neagra mata se potriveste cu orice decor.Dimensiuni: 25 cm x 14 cm x 6 cm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Husa Corby pentru Uscator de par (negru)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 13610
Husa Corby este solutia perfecta pentru o depozitare discreta, realizata din poliester.Dimensiuni interioare: 300 x 400mmSet 5 huse.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse de ingrijire a articolelor de imbracaminte, in ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Inel de siguranta pentru umeras Corby Chelsea (argintiu)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 4804
Inel de siguranta realizat pentru umerasele Corby Chelsea.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse de ingrijire a articolelor de imbracaminte, in special presa pentru pantalonilor. In timp, Corby, a avansat la fabricarea..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 15700
Oglinda Winchester este o combinatie inteligenta de aspect elegant, flexibilitate si marire. O solutie de oglinda stralucitoare pentru baia sau dormitorul hotelului, aceasta oglinda de sine statatoare are un finisaj cromat elegant, astfel incat se va potrivi unei multitudini de stiluri de decor.&nbs..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 15628
Aceasta oglinda iluminata cu bec led este o piesa esentiala din camera de hotel. Perfecta pentru barbierit sau uz cosmetic, aceasta oglinda are o fata care are reflexie standard si o fata care are marire de 3 ori .Oglinda este extrem de practica datorita inaltimii sale reglabile si rotatiei de 360 d..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 15644
Oglinda Winchester de barbierit/cosmetica iluminata cu baterii ar aduce un beneficiu suplimentar imens pentru orice baie de hotel. Are o constructie cu doua fete, cu o oglinda reflectorizanta obisnuita pe o parte si o oglinda care mareste de 3 ori pe partea din spate. Aceasta este foarte flexib..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Set cosuri de gunoi Corby Thornton / 9L & 3L (negru)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 24185
SERTAR CU STRAT DUBLU 9 L:Guler din otel cu strat dubluConstructie durabilaBaza din cauciucIgnifuga0,5mm corp din otel1,3kg3L - RECIPIENTULUI CU PEDALEPedala de picior prinsaStrat intern0,4mm otel0,63kgBrandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala er..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 23639
Umeras Corby realizat din lemn.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse de ingrijire a articolelor de imbracaminte, in special presa pentru pantalonilor. In timp, Corby, a avansat la fabricarea produselor electrice de in..
5,95Lei
Fara TVA:5,00Lei
Brand: Corby of Windsor SKU: 23641
Umeras Corby realizat din lemn cu pin de siguranta.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse de ingrijire a articolelor de imbracaminte, in special presa pentru pantalonilor. In timp, Corby, a avansat la fabricarea produs..
5,95Lei
Fara TVA:5,00Lei
Se afiseaza de la 1 pana la 12 din 13 (2 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate