Meniu
Your Cart
Corby

Since 1930

Brand: Corby of Windsor SKU: 22698
Cantar Corby Helmsley de baie, compact, cu design subtire, finisaj de sticla si afisaj digital, potrivit pentru cea mai mica baie de hotel. Acesta are picioare de cauciuc si se alimenteaza cu 2x baterii alcaline AAA, capacitate maxima de greutate: 180 kg, greutate: 1,5 kg.Brandul a fost initial infi..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Ceainic Corby Buckingham 1L  (gri metalizat)
New Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 10202
Proiectat special pentru hoteluri, acest fierbator Corby Buckingham din otel inoxidabil de 1 litri este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate.Acest design cu economie de spatiu are o baza de 360 de grade, marcaje integrate pentru nivelul apei si cablu de alimentare integrat ordonat. Acesta..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Ceainic Corby Canterbury 1L  (gri metalizat)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 24689
Proiectat special pentru hoteluri, acest fierbator Corby Canterbury din otel inoxidabil de 1 litri si negru fara fir este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate.Acest design cu economie de spatiu are o baza de 360 de grade, marcaje integrate pentru nivelul apei si cablu de alimentare integr..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Ceainic Corby Kensington 0.6L  (gri metalizat)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 13791
Acest fierbator ecologic are o capacitate de 0,6L kg, cu o carcasa din otel inoxidabil, care se va potrivi perfect in majoritatea interioarelor. Gura de scurgere are un filtru detasabil, iar partea superioara are un buton simplu pentru a deschide capacul. O lumina LED va aparea atunci cand fierbator..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Cutie servetele Cube Corby Devon (negru)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 12467
Cutie de servetele neagra de inalta calitate, fabricat din plastic ABS robust. Usor de reumplut. Culoarea neagra mata se potriveste cu orice decor.Dimensiuni:13 cm x 13 cm x13 cm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Cutie servetele Rectangle Corby Devon (argintiu)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 11467
Cutie de servetele cromata de inalta calitate, fabricat din plastic ABS robust. Usor de reumplut. Culoarea neagra mata se potriveste cu orice decor.Dimensiuni: 25 cm x 14 cm x 6 cm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produs..
40Lei
Fara TVA:34Lei
Cutie servetele Rectangle Corby Devon (negru)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 12461
Cutie de servetele neagra de inalta calitate, fabricat din plastic ABS robust. Usor de reumplut. Culoarea neagra mata se potriveste cu orice decor.Dimensiuni: 25 cm x 14 cm x 6 cm.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Husa Corby pentru Uscator de par (negru)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 13610
Husa Corby este solutia perfecta pentru o depozitare discreta, realizata din poliester.Dimensiuni interioare: 300 x 400mmSet 5 huse.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse de ingrijire a articolelor de imbracaminte, in ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Inel de siguranta pentru umeras Corby Chelsea (argintiu)
Out Of Stock
Brand: Corby of Windsor SKU: 4804
Inel de siguranta realizat pentru umerasele Corby Chelsea.Brandul a fost initial infiintat de John Corby in Windsor, Anglia in 1930. Activitatea initiala era de a produce produse de ingrijire a articolelor de imbracaminte, in special presa pentru pantalonilor. In timp, Corby, a avansat la fabricarea..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 22710
Acest minibar cu incuietoare Corby Eton 20L poate fi reglat pentru a fi deschis din partea stanga sau dreapta, ceea ce il face potrivit pentru a se potrivi mai multor spatii. Acesta vine complet cu 2 chei si are rafturi reglabile si depozitare in interiorul usii.Cu un rating de eficienta energetica ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 22797
Acest minibar cu incuietoare Corby Eton 35L poate fi reglat pentru a fi deschis din partea stanga sau dreapta, ceea ce il face potrivit pentru a se potrivi mai multor spatii. Acesta vine complet cu 2 chei si are rafturi reglabile si depozitare in interiorul usii.Cu un rating de eficienta energetica ..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Brand: Corby of Windsor SKU: 15138
Minibarul cu incuietoare Corby Eton 40L poate detine o varietate excelenta de produse, cu rafturi reglabile si spatiu suplimentar in interiorul usii pentru a se potrivi nevoilor dvs.Cel mai mare minibar din gama noastra, acesta va putea incapea o sticla de apa sau vin de 1L ml.Dispunand de un rating..
- Cere Pret -
Solicita detalii!
Se afiseaza de la 1 pana la 12 din 26 (3 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate