Meniu
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

24 aug. Cum sa iti creezi propriul spa la tine acasa cu Molton Brown
larisa 0 30
Molton Brown creeaza experiente de lux in domeniul ingrijirii pielii inca din 1971, asa ca nu este o surpriza faptul ca stiu un lucru sau doua despre modernizarea ritualului de baie la o indulgenta maxima. Aceasta este experienta de spa holistica pe ..
23 aug. Viziunea devine realitate - Rituals
larisa 0 46
Cand a calatorit prin intreaga lume, Raymond Cloosterman, nu a putut sa nu observe cum oamenii tindeau sa-si traiasca viata cu pe repede inainte si pilot automat. Ajuns acasa, a decis sa caute o modalitate de a incerca sa schimbe acest lucru.El a fos..
19 iul. Corby  of Windsor - De la inceputuri
larisa 0
Infiintata initial de domnul John Corby in Windsor, Anglia, in 1930, Corby si-a inceput activitatea ca producator de produse de ingrijire a articolelor de imbracaminte, in special presa de pantaloni. De-a lungul anilor, au progresat in fabricarea de ..
12 iul. Povestea din spate - Mums With Love
larisa 0 37
Mums With LOVE este un brand de ingrijire a pielii si corpului pentru copiii tai si pentru tine. Produsele sunt dezvoltate tinand cont de sustenabilitate, responsabilitate si transparenta.Mums With LOVE s-a nascut dupa ce fondatoarea, Karina Lassen, ..
28 iun. Porsche Design - Despre masini si accesorii
larisa 0 42
In 1963, prof. Ferdinand Alexander Porsche a creat unul dintre cele mai emblematice obiecte de design din istoria contemporana: Porsche 911. Urmand viziunea sa de a extinde principiile si legenda Porsche dincolo de lumea auto, a fondat marca exclusiv..
22 iun. The Cosmetic Republic - Experti in sanatatea parului
larisa 0 52
Pentru a mentine un par sanatos, cel mai bun mod este sa mergi pe variante naturale in ceea ce priveste formulele si sa eviti prelucrarea constanta a substantelor chimice. In acest sens, The Cosmetic Republic a dezvoltat o linie de produse fara parab..
07 iun. Istoria luxosului brand Molton Brown
larisa 0 47
A fost odata ca niciodata, in 1971, cand Caroline Burstein si Michael Collis au deschis un salon de infrumusetare pe strada South Molton Brown numarul 58 din Londra. Accentul lor era pus pe frumusetea naturala si pe ingrijirea personalizata a clienti..
15 mai Gama Rituals pentru Hoteluri este certificata B-Corp
larisa 0 60
Din ianuarie 2022, brandul de lux Rituals Cosmetics a anunțat că au obținut certificatul B CorporationTM. Rituals se alătură unei mișcări tot mai mari de companii consacrate care folosesc puterea afacerilor pentru a construi o economie mai incluzivă,..
Se afiseaza de la 1 pana la 8 din 8 (1 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate