Meniu
Your Cart

Balsam The Ritual of Jing 300 ml (dispenser) Rituals

Balsam The Ritual of Jing 300 ml (dispenser)

Balsam The Ritual of Jing 300 ml (dispenser)

Inspirat de vechiul concept chinezesc de Jing, reprezentand calmul si linistea, ritualul Jing va ajuta sa va gasiti calea spre pacea interioara si sa cultivati arta calmului si linistii. Creati un sanctuar personal si obtineti o relaxare profunda si un somn odihnitor cu rutine semnificative.

Rituals este partenerul perfect pentru a va ajuta sa oferiti oaspetilor dumneavoastra un sejur mai semnificativ. Oaspetii vor experimenta un sentiment de calm si confort in timp ce intalnesc produse Rituals la fiecare pas al sederii lor.

Indiferent daca calatoriile sunt in interes de afaceri sau de agrement, credem ca fiecare noua zi prezinta o oportunitate de a crea momente mai semnificative. Gama Rituals va ajuta sa imbunatatiti serviciile oferite de zi cu zi si va ajuta oaspetii sa gaseasca un moment de pace si, cel mai important, un loc de confort extraordinar.

Gama noastra exclusiva va avea un impact semnificativ asupra intregii calatorii a oaspetilor dumneavoastra. Produsele Rituals pot crea o atmosfera unica, oriunde in lume, de la hol pana la camera lor de hotel, cu parfumuri create de cei mai buni parfumieri din lume.


Spune-ti opinia

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prin apsarea butonului Continua, declar ca am luat cunostinta de noile informatii cu privire la protectia datelor si sunt de acord cu acestea.
Rau Bun
Balsam The Ritual of Jing 300 ml (dispenser)
  • Stoc: In stoc
  • SKU: 1116683
- Cere Pret -
Fara TVA: 0,00Lei
Solicita detalii!
PRODUS PREMIUM
Specificatii
Greutate 300 ml
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate