Meniu
Your Cart
Brand: Karavaki SKU: 6301209
Balsam Karavaki 33 mlProspetimea brizei din marea egeeImbogatit cu minerale marine si inspirat de reteta autentica din Marsilia, Karavaki promite sa ofere oaspetilor dumneavoastra o experienta unica de prospetime!Compozitie blanda cu minerale marine si parfumuri discrete pentru a-ti cufunda oaspetii..
1,37Lei
Fara TVA:1,15Lei
Brand: Karavaki SKU: 6301207
Gel de dus Karavaki 33 mlProspetimea brizei din marea egeeImbogatit cu minerale marine si inspirat de reteta autentica din Marsilia, Karavaki promite sa ofere oaspetilor dumneavoastra o experienta unica de prospetime!Compozitie blanda cu minerale marine si parfumuri discrete pentru a-ti cufunda oasp..
1,37Lei
Fara TVA:1,15Lei
Lotiune de corp Karavaki 33 ml
New Out Of Stock
Brand: Karavaki SKU: 6301208
Lotiune de corp Karavaki 33 mlProspetimea brizei din marea egeeImbogatit cu minerale marine si inspirat de reteta autentica din Marsilia, Karavaki promite sa ofere oaspetilor dumneavoastra o experienta unica de prospetime!Compozitie blanda cu minerale marine si parfumuri discrete pentru a-ti cufunda..
1,43Lei
Fara TVA:1,20Lei
Brand: Karavaki SKU: 6301206
Sampon Karavaki 33 mlProspetimea brizei din marea egeeImbogatit cu minerale marine si inspirat de reteta autentica din Marsilia, Karavaki promite sa ofere oaspetilor dumneavoastra o experienta unica de prospetime!Compozitie blanda cu minerale marine si parfumuri discrete pentru a-ti cufunda oaspetii..
1,37Lei
Fara TVA:1,15Lei
Brand: Karavaki SKU: 6200522
Sapun Karavaki 25 grProspetimea brizei din marea egeeImbogatit cu minerale marine si inspirat de reteta autentica din Marsilia, Karavaki promite sa ofere oaspetilor dumneavoastra o experienta unica de prospetime!Compozitie blanda cu minerale marine si parfumuri discrete pentru a-ti cufunda oaspetii ..
1,13Lei
Fara TVA:0,95Lei
Se afiseaza de la 1 pana la 5 din 5 (1 Pagini)
Utilizarea cookie-urilor
Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate